Storängssalen, Nacka, 60-årsfest

Ni gjorde ett utmärkt framträdande och lyste upp kalaset. Ett extra tack för ert fina sätt att ta emot barnen.
Middagshow med julsånger, ABBA och 70-talsdisco, Stadsmissionens skola, Stallet, Stuart

Stadsmissionens skolas personalfest på Stallet tisdagen den 17 december En väldigt lyckad kväll på stallet med underhållning av Peter, Ylva och Linda -The Coverbox! Julsånger, Abba och diskolåtar som fick alla att inte kunna låta bli att dansa! Rekommenderas varmt!
Konferensmiddag, N&N resor Agritours Sweden, Katri Danielsson

Ett mycket stort tack till The Coverbox som verkligen förgyllde vår middag för ett 100-tal researrangörer från hela världen. Abba showen gick hem hos samtliga deltagare med mycket spontandans och körsång som resultat! Vi skulle gärna anlita Coverbox igen, om tillfälle ges.
Kräftskiva i Sundbyberg, Lena Ericsson, Stadskärneföreningen

Ett riktigt jättestort TACK för er medverkan igår! Jag tycker att ni aldrig varit bättre än just igår – ni var verkligen STRÅLANDE! Så söta, så välsjungande, så fartfyllda och sååå glittrande. Och vilken publik ni fick!
Know IT Kundevent, Magnus Rydholm

Tack vare Coverbox härliga framträdande blev vårt kundevent på KnowIT en lyckad tillställning med klackarna i taket och mycket nostalgi. Vi kan varmt rekommendera denna proffsiga grupp till såväl fest som andra arrangemang.
Ljunglöfska slottet Blackeberg, Linda och Hampus, bröllopsfest

Ni var verkligen superbra och det har vi hört från många av våra gäster. Ni var mkt populära då dansgolvet var proppfullt sista timmen! Tack än en gång för att ni gjorde vår dag och fest så lyckad.
Bergendal, Linda, bröllopsfest

Det blev världens party! Vi är helnöjda och så även alla gäster!
Spånga folkan, Jörgen och Christina, 40-års fest

Det blev verkligen lyckat, mycket tack vare er spelning så var det bra fart på festen hela tiden. Ni uppfyllde alla dom önskemål vi hade om val av låtar, klockslag vad gäller då ni skulle börja och sluta som vi dessutom ändrade samma kväll.
Nationaldagen i Sundbyberg, Lena Ericsson, Stadskärneföreningen

Ni gjorde ett jättefint framträdande som innehöll precis all den somriga musik man vill höra en sån här dag! Tusen tack för det, jag är så nöjd.
Julmarknad i Sundbyberg, Lena Ericsson, Stadskärneföreningen

Så skön musik, så mycket röst, så härlig stämning och så fin julkänsla ni förmedlade i ert program! Imponerade! Jag kan verkligen med varmt hjärta rekommendera er för alla möjliga och omöjliga sammanhang.
Helene och Jimmy, bröllop, Skokloster (Livebandet och Ylva)

Ni bjöd verkligen på Er själva och kände av publiken, vilket gjorde att det blev en himla bra stämning och en energi som va på topp! Ett stort plus va när vi fick framföra "Leende guldbruna ögon" till våra gäster, som var himla kul!
The Coverbox i P3 Morgonpasset

The Coverbox har varit med i P3 Morgonpasset och pratat om bröllopsspelningar. Lyssna här!
Såstaholms herrgård, Josefine och Raphael, bröllop

Tack för ett jättebra framträdande i samband med vårt bröllop! Ni fick våra gäster att verkligen släppa loss på dansgolvet. Vackra, samspelta röster till skickliga musiker gjorde kvällen fulländad. Ett extra plus är att ni var så välorganiserade.
Eija och Björn, vigsel, Spånga (Livebandet)

Ett stort TACK för att ni gjorde vår vigsel i Spånga kyrka minnesvärd. Med Lovisas underbara solosång och Jons gitarrkomp, blev det mycket vackert och stämningsfullt. Uppskattades även av alla våra gäster.

Folkets hus Vällingby, Jeanette & Dennis, fest

Tack för en toppenspelning på vår 30-årsfest, den lyfte verkligen stämningen i taket! Det var en perfekt blandning av musik som passade alla åldrar och smaker. Vi vill hemskt gärna anlita er fler gånger! Våra varmaste rekommendationer.

Dan och Eva Hellström (Andersson), Bröllop på Lovön (två sångare)

Solosång och gitarrkomp i kyrkan blev mycket fint och stämningsfullt, Ylvas kristallklara och tonsäkra sång uppskattades av samtliga i sällskapet. Festmusiken var en bra blandning av musik för alla åldrar! Abba blandades med Creedence och det dansades hela natten lång.

Hampus & Linda Joäng Bransbo, Bröllop, Stockholm

"Han tog av sig sin kavaj" och "Snabbköpskassörskan" var kvällens klara favoriter som fick upp ALLA på golvet. Tusen tack för att ni hjälpte oss att göra vårt bröllop till den speciella kvällen som vi ville ha!
Maria hissen, Maria & Mats Karlsson, Bröllopsfest

Tack för ett jättebra och professionellt framträdande! Vi hade en helt fantastisk och lyckad kväll. Vi är så nöjda med att vi valde er. Ni som är inne på att boka detta band. Gör det! Ni kommer inte att bli besvikna!
Van der Nootska, Marcel Westra, Bröllopsfest

Jag vill tacka världens bästa och mest underbara coverband som finns för en helt otroligt fest igår. Vi kunde inte ha valt ett bättre band än er för att få en fest med holländare och svenskar så lyckad.
Några fler referenser

Posten, Know IT, World Trade Center, Riddersviks gård, Hemmesta Värmdö Bygdegård, Rånäs slott, Högdalens gård, Vendelsö bygdegård, Karmansbo Herrgård, Skälby gård, Hotell Blommenhof.
VAD VI ERBJUDER
Vi anpassar spelningen efter dina önskemål, tillställning, budget och lokalens förutsättningar och erbjuder följande alternativ:


OM OSS
OneVoice består av Ylva och Linda som är ett tonsäkert tvillingpar med över 10-årig erfarenhet från coverband, flerårig erfarenhet från shower, TV, talangtävlingar i svensk radio och internationellt, kända från utländska Eurovision Song Contest-uttagningar 2013-2014 som låtskrivare, producenter och körsångerskor, med sex egna bidrag samt från Melodifestivalens webbjoker.
Vi spelar med gitarrist/sångare med mångårig erfarenhet i branschen och har även kontakt med dansare som kan förhöja en show.

Musik för oss är glädje.
Vi älskar helt enkelt musik och det syns när vi uppträder och det vill vi dela med oss till publiken. Det är samtidigt viktigt för oss att känna av stämningen och kunna växla ner eller rocka loss när det passar.

Vi lovar att vår spelglädje smittar av sig!
Sången är viktig för oss och vi får ofta höra att vi har härliga röster i samklang.
REPERTOAR
Vi har en bred repertoar av nya och gamla hits inom schlager, pop, rock, soul och dansband, 60-tal till 2000-tal och erbjuder även shower med teman.

Har ni något särskilt önskemål av favoritlåt eller brudvals spelar vi självklart det. Vi anpassar även repertoaren om ni är särskilt förtjusta i en viss genre.
VAD INGÅR
1. Sång- och musikunderhållning med gitarrackompanjemang (max 3x45 min). Möjlighet till låtönskemål utöver ordinarie repertoaren.
2. Ljudtekniker, ljudutrustning, ljussättning, resor och planering. Innehar F-skattsedel.
3. Vi spelar upp cd-musik i pauser om ni tillhandahåller musiken.

Söker ni ett coverband till festen men plånboken eller lokalen kanske inte är tillräckligt stor? Då har vi det perfekta alternativt med sång till gitarr och bakgrunder. Det låter som ett helt band utan att kosta därefter och tar minimalt med plats.

Kontakta info@thecoverbox.se för prisuppgift.